logo

Archive for the ‘Constructii’ Category:

Bucurie în rândul gorjenilor pe proprietăţile cărora va trece gazoductul BRUA, pot renunţa la lemne

Gorjenii pe proprietăţile cărora va trece gazoductul BRUA se grăbesc să semneze actele ca să scape cât mai repede de încălzirea cu lemne. Primarul din Târgu-Cărbuneşti este şi el bucuros pentru că muncitorii care vor lucra la gazoduct vor cheltui bani în localitate.


După ce au crescut salariile, Gabriela Firea vrea să cumpere şi 500 de apartamente pentru medici şi asistente. ”Am aprobat un buget de 15 milioane de euro”

Primăria urmează să anunţe locaţiile unde se va demara construcţia locuinţelor sociale, prioritare fiind zonele cu acces la metrou sau staţii RATB cu conexiune bună.
Primăria Capitalei a aprobat un buget de 15 mil. de euro care va merge către achiziţia de pe piaţa liberă a 300 de unităţi locative într-o primă etapă, şi încă 200 ulterior, locuinţe care vor fi destinate personalului medical.


TOP 10 predicţii 2018 pentru piaţa imobiliară. Investiţiile vor depăşi pragul de un miliard de euro

Specialiştii companiei de consultanţă imobiliară Colliers International apreciază că România poate depăşi performanţele economice ale celorlalte state din regiunea Europei Centrale şi de Est (ECE) şi în 2018, marcând încă un an foarte bun pentru domeniul imobiliar.

„Cu toate că situaţia la nivel macroeconomic nu se mai bucură de aceleaşi fundamente solide comparativ cu anii anteriori, contextul economic va continua să fie favorabil tuturor segmentelor pieţei imobiliare”, se arată într-un comunicat al companiei.


Cel mai mare hotel din lume va avea 10.000 de camere si va fi construit in Mecca!

Atunci când e vorba de constuirea unor clădiri foarte mari, arabii deja au luat faţa americanilor şi asiaticilor, astfel că nu mai miră pe nimeni faptul că tocmai